- −25%
- Nauja
- Išparduota

Špižiniai indai puikiai saugo šilumą, todėl maistas kepa palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat turi puikų poveikį mūsų sveikatai. Naudodami natūralią špižiaus medžiagą, sumažiname kenksmingų medžiagų, kurios patenka į maistą naudojant kitus indus, kiekį. Papildomas privalumas yra tas, kad gaminant maistą iš špižinių indų išsiskiria nedidelis kiekis geležies - mūsų organizmui būtino elemento. Tai neabejotinas privalumas, ypač žmonėms, sergantiems anemija.
Juodos spalvos paviršius išgautas unikaliu būdu - labai aukštoje temperatūroje augaliniame aliejuje deginant špižių. Paviršius buvo papildomai oksiduotas, todėl sumažėja rūdžių jautrumas. Rekomenduojama prižiūrėti viryklę po kiekvieno plovimo sutepant visą paviršių plonu maistinio aliejaus sluoksniu.
Špižinis troškintuvas BH-6519:
Ilgis - 32 cm
Plotis - 23 cm
Aukštis - 12 cm
Pridedamas špižinis dangtis.
Talpa: 5,56 l
Pritaikoma visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.
Charakteristikos
Specifinė nuoroda